Maak kennis met het team!

Wie zijn wij?

Met de klok mee, jullie enthousiaste design team: Lotte – Danielle – Sandra

Lotte Noordzij-Walther

Hoi, ik ben Lotte Noordzij. Getrouwd met Martin en heb 2 kinderen: Marlot en Koen. Ik woon in hartje Rotterdam. Sinds 2011 ben ik Stampin’ Up! demonstratrice, eerst in de VS en sinds 2015 in Nederland. Het allerleukste vind ik het delen van mijn enthousiasme voor en mijn kennis van Stampin’ Up! tijdens workshops.

Sandra Korten

Mijn naam is Sandra Korten. Ik woon samen met Michel en onze 3 dochters in Etten-Leur, Noord Brabant. Als Scrapbookingfanaat was ik altijd op zoek naar het bijpassende papiertje, lintje, embellishment, enz. En na mijn eerste Stampin’ Up! party in 2013, kreeg ik een WOW reactie. Alles paste perfect bij elkaar! Ik kocht het starterspakket en geef nu met heel veel plezier workshops en zie ik telkens dezelfde WOW reactie terug bij mijn lieve klanten.

Danielle Bennenk

Mijn naam is Danielle Bennenk, ik woon samen met mijn lieve vriend, Johan, en onze kat, George, in Dreischor (Schouwen-Duiveland). Sinds 2015 ben ik besmet met het Stampin’ Up! virus. Niets is leuker dan creatief bezig te zijn en dit gevoel te delen met anderen.